Financiële Lease

De snelste weg naar eigendom.

Financiële Lease

Als het voertuig na betaling van de laatste termijn uw eigendom moet worden. De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een Mercedes-Benz truck of bus te kopen als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt spreiden.

Uw verkoopadviseur bij uw Mercedes-Benz Trucks dealer of Daimler Buses is niet alleen uw contactpersoon bij de koop van uw nieuwe bedrijfsvoertuig. Hij adviseert u tevens uitgebreid en deskundig als u de koopprijs voor uw nieuwe bedrijfswagen in termijnen wenst te betalen. In samenwerking met Daimler Truck Financial Services ontvangt u bij uw dealer een maatwerkoplossing voor de financiering.

Uw voordelen op een rij.

Eigendom

U bent eigenaar van uw bedrijfswagen.

Vast bedrag

U betaalt een vast bedrag per maand, bestaande uit aflossing en rente.

Op uw balans

Uw bedrijfswagen staat op uw balans.

Investeringsaftrek

U kunt gebruik maken van de investeringsaftrek.

Mee te financieren

U kunt de op- en ombouw van uw voertuig meefinancieren.

Slottermijn

U kunt uw slottermijn doorfinancieren.

Exploitatierisico

U draagt zelf het exploitatierisico.

Flexibel

Een flexibele aanbetaling en terugbetalings- termijn betekent dat u de financiële overeenkomst kunt aanpassen aan uw wensen.

Voorfinanciering btw

U kunt de btw voor uw voertuig, onder voorwaarden, voorfinancieren.

Uw opties.

Standaardfinanciering: de klassieker onder de bedrijfswagenfinancieringen.

Met een standaardfinanciering hebt u snel en eenvoudig grip op het stuur van uw nieuwe bedrijfswagen – en op uw financiën. U kunt vanaf het begin met inzichtelijke kosten calculeren. En met betaling van de laatste termijn is het voertuig van u.

Variabele aanbetaling en gelijkblijvende maandelijkse termijnen.

Samen met uw verkoper legt u vast hoe hoog uw aanbetaling wordt en hoe lang uw financieringsovereenkomst loopt. Zo bepaalt u gezamenlijk de hoogte van uw maandelijkse financieringstermijn, die dan tijdens de gehele looptijd van de overeenkomst constant blijft.

Geen kilometerbeperking.

Bij een standaardfinanciering heeft het aantal kilometers dat u tijdens de looptijd van de overeenkomst met uw bedrijfswagen rijdt, geen invloed op de hoogte van uw maandelijkse financieringstermijnen.

Financiering met slottermijn: verlaagt uw maandelijkse termijnen.

Wilt u de maandelijkse kosten voor uw bedrijfswagenfinanciering minimaliseren, om uw financiële speelruimte te maximaliseren? Dan adviseren we u een financiering met slottermijn.

Lagere maandelijkse termijnen door gebruik te maken van een slottermijn.

Met uw dealer legt u de verhoogde slottermijn vast en u profiteert zo gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst van lage maandelijkse termijnen.

Geen kilometerbeperking.

Bij een financiering met slottermijn heeft het aantal kilometers dat u tijdens de looptijd van de overeenkomst met uw bedrijfswagen rijdt, geen invloed op de hoogte van uw maandelijkse termijnbedragen.

Uw Mercedes-Benz Trucks Partner zoeken:

Zoek naar uw Mercedes-Benz Trucks dealer voor de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen en/of voor services.

Meer weten?

Wij helpen u graag verder!

of bel: